Pisara -suurleirin leiribändiksi Pekka Laukkarinen trio

Kesällä 2019 Partaharjulla 24.–29.7. järjestettävän Pisara -suurleirin leiribändiksi on valittu Pekka Laukkarinen trio. Pekan lisäksi triossa musisoivat Matti Laitinen ja  Leevi Helo.

“Musiikki on isossa roolissa suurleirillä ja leirin yhteishengen luomisessa leiribändillä on iso merkitys”, sanoo leirin ohjelmapäällikkö Markku Autio. “Kokemuksesta tiedämme, että tältä porukalta ei tule ilo eikä hyvä meininki loppumaan, vaikka kuinka vettä pisaroisi taivaalta”, Markku toteaa virnistäen.

“Me ollaan ihan huippuinnoissamme siitä, että saamme tulla Pisara-leirille musisoimaan”, Pekka Laukkarinen kertoo.  “Olemme olleet mukana kahdella edellisellä suurleirillä ja ne ovat olleet niin huikeita kokemuksia että muistamme ne koko loppuelämän. Partaharju on todella hieno paikka, ja tiedämme, että Pisara-leirille on tulossa mahtavaa porukkaa. Joten leiri tulee olemaan täynnä hauskuutta, naurua, uusia kavereita, yhdessäolemista ja uusia hyviä kokemuksia. Olemme tosi innoissamme siitä että saamme olla osana tätä yhteistä leiriä. Odotamme siis innolla että pääsemme tutustumaan kaikkiin leiriläisiin ja tekemään yhdessä ikimuistoinen Pisara-leirin”, jatkaa Pekka.

“Nyt on aika varmistella oma paikka iltanuotiokatsomosta ja varata ensi vuoden budjettiin rahat suurleirille osallistumista varten. Tehdään yhdessä kesän 2019 huippujuttu!” muistuttaa leirin projektipäällikkö Maara Kosonen.