Medialeiri

Oletko kiinnostunut tubettamisesta? Tykkäätkö videoida ja kuvata?

Partaharjun suurleirille voit osallistua myös erillisellä Ttila-medialeirillä. Medialeiri on tarkoitettu 10-18 -vuotiaille media- ja toimitustyöstä kiinnostuneille.  Medialeirillä tehdään juttuja, reportaaseja ja uutisia leirin tapahtumista, haastatellaan leiriläisiä, lähetetään suoria live-lähetyksiä leiriltä sekä tietenkin vietetään leirikivaa.

Medialeiriläinen voi asua oman seurakunnan ryhmän kanssa tai medialeirin omassa telttakylässä mukanaan tuomassaan teltassa muiden medialeiriläisten kanssa. Ruokailut tapahtuvat keittokatoksilla omista mukeista ja lautasilta. Partaharjulta löyty telttaleiriläisille tarkoitetut WC- ja suihkutilat.  Medialeirillä on oma ohjaaja.

Jos medialeiriläinen asuu oman seurakuntansa ryhmän kanssa, leirille ilmoittautuminen tapahtuu normaalilla ilmoittautumisella seurakunnan kautta.

Itsenäisesti ilman ryhmää suoraan medialeirille tulevat ilmoittautuvat lomakkeella osoitteessa:

http://bit.ly/ttilamedialeiri

Medialeiriläiset pääsevät osallistumaan leirin ohjelmaan ja tapahtumiin oman medialeirin ohjelman ohella.

Medialeirin hinta on 130 e + matkat. Monet seurakunnat sponsoroivat omia leiriläisiään, joten kannattaa kysyä omasta seurakunnasta lähteekö sieltä ryhmä Partaharjulle.

Suurleirin uutiskanavana toimii kouluikäisten uusi liveshow, Ttila (www.ttila.fi). Leiriläiset näkevät uutiset ja tapahtumat mobiililaitteistaan. Kotia jätetyt vanhemmat voivat seurata leirin kulkua uutis- ja livelähetyksien kautta.

Lisätietoja saat päätoimittaja Juha Kinaselta, juha.kinanen(a)nuorikirkko.fi 0400 304490 (myös Whatsapp).

Seuraa tätä sivua! Be there tai ole neliö!

PS. Leirille voi ottaa myös vanhemmat ja pikkusiskon tai -veljen mukaan. Perheleirissä on heile omaa ohjelmaa.