Pisara Nuorten leiri Kivilässä

Kivilässä asustaa ensimmäistä kertaa Pisara-suurleirin Nuorten leirille tulevat leiriläiset. Nuorten leiri toteutuu Kivilän alueella, Salvos-järven rannalla. Nimensä mukaisesti kylän maasto on kivistä, mistä johtuen nuoret ovat valinneet kylän väriksi harmaan. Leirille siis kannattaa ottaa mukaan harmaata vaatetusta 😊.

Nuorten leiri on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille nuorille ja nuorille aikuisille. Nuorten leirille voit tulla itseksesi, kaverin kanssa tai pienemmällä porukalla tai yhdessä oman seurakunnan tai järjestön kanssa. Kysele siis omasta seurakunnastasi, onko siellä valmisteilla retkeä Pisara-suurleirille – tai ehdota rohkeasti  sellaisen järjestämistä. Mukaan saamme toivottavasti myös kansainvälisiä leiriläisiä.

Majoitus leirillä tapahtuu omissa teltoissa, Kivilän maastosta löytyy kyllä kivettömiäkin telttapaikkoja. Kivilässä on useampikin nuotiopaikka, joiden ympäristöön telttakylämme nousee. Leirin alueella on myös lavarakennelma yhteisiä ohjelmia varten

Nuorten leirin ohjelma koostuu oman kylän ohjelmasta sekä koko suurleirin yhteisistä ohjelmista. Nuorten leirillä on tekemistä ja touhua, mutta myös aikaa tutustumiseen ja oleiluun. Ihmisoikeudet, luonto ja rauha ovat leirin teeman mukaisesti esillä eri tavoin. Pohdiskellen, etsien, hiljentyen, toimien ja seikkaillen saamme viettää päiviä ja iltoja yhdessä toisten kanssa. Päivän kulkuun Nuorten leirissä kuuluu myös oma pestitehtävä eli palvelemme leirin kokonaisuutta pienin tehtävin. Iltaisin vietämme yhdessä valmistettuja rukoushetkiä tai messua läheisessä Ristikiven kirkossa.

Nuorten leirin valmisteluissa on mukana iso joukko nuoria, nuoria aikuisia, eri seurakuntien työntekijöitä ja yhteistyökumppaneina muun muassa Changemaker-verkosto, Avartti–nuoret ja Kirkon kasvatus ja perhetyö.

Nuorten leiristä vastaa Nuoren kirkon nuorisosihteeri Tarja Liljendahl ja leirin vastuutehtävissä ovat nuoret aikuiset Julia Knuutinen, Arttu Pettinen ja Niklas Vartiainen. Lisäksi leiriohjelman toteutukseen ja vastuutehtäviin on tulossa mukaan isompi joukko aikuisia ja nuoria.

Lisätietoja saat Tarjalta,  p. 0400 279 376 tai tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi