Mukana Pisaralla

KKP – Kirkon kasvatus ja perheasiat

Kirkon kasvatus ja perheasiat työskentelee sekä kirkossa että yhteiskunnassa sen eteen, että lapsilla, nuorilla, perheillä ja parisuhteilla olisi mahdollisimman hyvä olla.
Suomen Lähetysseura toteuttaa seurakuntien missiota, kokonaisvaltaista lähetystyötä sanoin ja teoin. Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työn lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Lähetysseura toimii 30 maassa yli sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Suomessa Lähetysseura haluaa tukea seurakuntia globaalikasvatuksen teemoissa.

 


KUA – Kirkon Ulkomaanapu on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestö, joka tekee kehitysyhteistyötä, humanitaarista avustustyötä ja vaikuttamistyötä. KUA työskentelee laadukkaan koulutuksen, kestävän toimeentulon ja rauhan puolesta 13 maassa siellä, missä hätä on suurin.

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto, joka toimii globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta. Verkoston toiminta on avointa kaikille Suomessa asuville 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Changemaker toteuttaa vaikuttamistyötä kouluttautumalla ja kampanjoimalla kehityskysymyksistä.